tisdag 10 juni 2014

VInststegen!

Eftersom det åter verkar bli ett stort intresse (just nu 19 anmälda) för denna tipstävling vill jag understryka att det inte finns något tak för hur stort förstapriset kan bli. Var en god säljare och sälj in tipset till så många som möjligt så ökar vinstpotten!

Tävlingsjuryn har full förståelse för intresset av att tjäna pengar på andras insatser. Detta bör absolut bejakas i detta sammanhang! För att tillmötesgå vissa deltagares preferenser har jag i egenskap av tävlingsjury utarbetat en vinststege, se nedan. Observera att tävlingsjuryn naturligtvis förbehåller sig rätten att göra ytterligare justeringar, om juryn anser detta påkallat. Något överprövningsförfarande existerar inte!

Något jumbopris kommer aldrig att komma ifråga, ty den som är sämst får faktiskt leva med den nesan utan någon form av tröst! Ett tröstpris skulle dessutom omedelbart leda till stora risker för moturval (vilket ju vi i försäkringsbranschen är allergiska mot…) då det är betydligt lättare att bli sist än först...

  <=14 deltagare = antalet deltagare * 100 kr till vinnaren
15 - 21 deltagare = 1400 kr till vinnare, resten till tvåan
22 - 32 deltagare = 2/3 till vinnare, 700 kr till tvåan, resten till trean

33 - 63 deltagare = 2/3 till vinnare, 2/9 till tvåan, 1/9 till trean

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar