tisdag 19 juni 2012

Snabbanalys innan sista matcherna!

På allmän begäran kommer här en snabbanalys avseende sannolika utfall i toppen inför matchstart den sista dagen. Det är jämnt och tippade mål kan komma att avgöra. Hittills har det gjorts 57 mål, vilket innebär ett snitt på 2,5 mål/match. Vid samma utfall idag slutar det med totalt 62 mål.

Fredrik, som leder med två poäng, har tippat seger för England respektive Frankrike med 2-1 i båda matcherna. Vid ett sådant utfall vinner Fredrik naturligtvis. Fedrik har tippat 55 mål.

Viveka ligger tvåa, två poäng efter Fredrik, och har tippat seger för England med 2-1 och seger för Frankrike med 2-0. Skulle hon få in sina resultat plockar hon in de två poängen och det blir målskillnad som avgör. Viveka har tippat 67 mål. Med dessa resultat blir det totalt 62 mål och Viveka vinner! Vid alla andra resultat behåller Fredrik sitt poängövertag.

Johan ligger också två poäng efter Fredrik. Han har tippat seger för England med 3-1 och oavgjort 2-2 mellan Sverige och Frankrike. Med dessa resultat plockar han in 5 poäng mot Fredrik och vinner naturligtvis. Här kan det dock även bli andra utfall. Vid seger för England med 3-1 och seger för Sverige plockar Johan in 2 poäng och slutar på samma poäng som Fredrik, men före Viveka. Johan har tippat totalt 65 mål.

Obs!

Snabbanalysen är snabb och tävlingsledningen kan inte garantera att analysen är korrekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar