tisdag 19 juni 2012

Fortsatt snabbanlays...

Det är som sagt var mycket jämnt i toppen och teoretiskt kan det finnas andra möjliga vinnare, kanske. Låt oss se!

Gunnela, 3 poäng efter Fredrik, har tippat seger för England med 1-0 och för Frankrike med 2-1. Med ett sådant resultat plockar hon dock bara in två poäng mot Fredrik och kan då inte vinna....

Anders, 3 poäng efter Fredrik, har tippat seger för England och Sverige med 2-1. Med ett sådant resultat plockar han in 3 poäng på Fredrik. Han tar sig förbi övriga som är framför och det blir målskillnad som avgör mot Fredrik. Anders har tippat 60 mål och med dessa resultat slutar det på totalt 62 mål och är då före Fredrik.

Ola, 3 poäng efter Fredrik, har tippat seger för England med 2-0 och för Sverige med 2-1. Med ett sådant resultat plockar han in 5 poäng på Fredrik. Han tar sig också förbi övriga som är framför och vinner!

Eric, 3 poäng efter Fredrik, har tippat seger för England med 2-0 och oavgjort 2-2 mellan Sverige och Frankrike. Med de resultaten går han förbi Fredrik och passerar även Johan med 1 poäng och vinner!

Adam, 3 poäng efter Fredrik, har tippat seger för England med 2-0 och för Frankrike med 2-1. Med dessa resultat knappar han in två poäng på Fredrik, men det räcker ju inte för seger.

Obs!

Snabbanalysen är snabb och tävlingsledningen kan inte garantera att analysen är korrekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar