onsdag 23 juni 2010

Ville i ledning - igen...

Kvällens resultat medför att Ville på nytt tar ledningen på sina 33 poäng, före Gunnela på 32 poäng. Claes har haft en lyckosam dag och plockat 8 poäng. Totalt har han 30 poäng och utmanar nu ledarduon inför de två sista speldagarna. Håkan hade en dålig dag och plockade bara 2 poäng och har nu totalt 27 poäng på fjärde plats. I botten hade Maud en bra dag och plockade 5 poäng, men är fortfarande sist med sina 16 poäng.

Resultat efter dagens spel:

6 kommentarer:

  1. Det känns som om Claes har fått ett uppsving sen han försvann till Gootland och inte längre går att kontrollera...

    SvaraRadera
  2. Respekt till 8 poäng Claes. Ser fram emot en jämn kamp de 2 sista dagarna.

    SvaraRadera
  3. Jag har siktet inställt på målsnöret!

    SvaraRadera
  4. En teknisk fråga....

    Fyra personer har 23 poäng, men ligger på plats 8 - 11. Hur är rangordningen mellan dem fastställd?

    Först män och sen kvinnor, och inom respektive kön får de som finns "närmast" Claes hamna på slutet? Eller är det så enkelt att det beror på hur listan såg ut senast, d.v.s. så lite ommöbleringar som möjligt i listan. Eric, Anders och jag har isåfall bidragit till att det inte ska bli så besvärlligt för Claes, men det hoppas jag ändra på de kommande dagarna!/Maud

    SvaraRadera
  5. Om jag känner Claes rätt så finns det ett noga uttänkt regelverk bakom rangordningen! /Eric

    SvaraRadera
  6. Den slutliga rangordningen vid lika poäng bestäms av utslagsfrågan, d.v.s. antalet gjorda mål totalt under VM. Det finns dock inte någon möjlighet (eller mening...) att få till detta i sorteringen innan samtliga matcher är spelade.

    SvaraRadera