fredag 25 juni 2010

Claes blev vinnare på grundspelets sista mål!

Spanien slår Chile med 2-1 samtidigt som Schweiz och Honduras spelar 0-0. Det innebar att Claes plockade 3 poäng medan Ville och Gunnela bara plockade varsin. Det i sin tur ledde till att Claes i den allra sista matchen passerar både Ville och Gunnela och vinner tävlingen på 38 poäng mot Villes och Gunnelas 37 poäng. Det gjordes totalt 101 mål under grundspelet och eftersom Gunnela gissat på 99 mål och Ville på 117 mål så blev Gunnela tvåa och Ville trea. Josefin hade en mycket bra sista dag och plockade 8 poäng. Det innebar att hon tog sig upp på delad fjärdeplats med Viveka på 34 poäng. I botten lyckades inte Maud ta sig uppåt utan slutar sist med sina 21 poäng, 3 poäng efter Eric som slutar sist på samma poäng som Anders.

Slutställningen!

4 kommentarer:

  1. Grattis Claes du är en värdig vinnare! Tack för fantastisk rapportering det var mycket spännande:- Gunnela

    SvaraRadera
  2. Tack! Det har varit roligt att rapportera. Spänningen har gjort det extra intressant! Vi gör samma sak på EM 2012....

    SvaraRadera
  3. Även jag tackar och det har ju varit väldigt spännande i toppen på slutet.
    Så bra att Cles vann eftersom det ändå är han som har pengarna och efter inköpet av ny dator kom det ju väl till pass:-)
    Sänder dock en tanke till Olas grabbar som var så nära.... Men nu är det bara att ladda om för EM 2012!
    Claes GRATTIS ocht ack för att du tog semester för at kunna ägna dig åt den sista veckans matcher!

    Maud

    SvaraRadera
  4. Vi vill också stämma in i tacksägelsekören! Visst blev killarna ledsna över att dom inte riktigt kommer att kunna göra allt det roliga som dom hade planerat för, men det är också viktigt att dom får lära sig att livet inte är rättvist. Många spännade timmar i soffan blev det och många sms till Gunnela för att ta reda på vad hon hade för resultat. Att Claes låg och lurade i vassen anade dom inte ens. Vi tackar för bra rapportering och ett mycket bra upplägg och hoppas att du får roligt för pengarna!
    Ville, Arvid & Ola

    SvaraRadera